Duck & Waffle

Har ju länge velat gå till Duck & Waffle, som ligger i Heron Tower, samma byggnad som Sushi Samba. Så när mamma var i London förra veckan så gick vi dit på söndagen för en brunch. Maten och utsikten var fantastisk, och mitt sällskap likaså, men dock tyckte vi båda att servicen var ganska dålig. Alla servitriser stressade på oss som bara den, och vi fick knappt ha ett samtal utan att dom kom och frågade om vi hade bestämt oss vad vi skulle ha. Jag är glad att jag varit där, men skulle inte gå dit igen.

// I have for a long time wanted to go to Duck & Waffle, which is located in Heron Tower, same building as Sushi Samba. So when mum was in London last week, we went there on the Sunday for brunch. The food and the view were both amazing, and my company too, but we both thought the service was rather bad. The waiters were all stressing us out, and we could barely have a conversation without it being interrupted by them asking if we had decided what we wanted yet. I am happy that we went there to try it out, but I would not go there again. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *