Varbergs Fästning

Kommer ihåg att jag alltid tyckte det var spännande att besöka Fästningen när jag var liten. Det var med skräckblandad förtjusning som man tittade på Bockstensmannen medan man lyssnade på historien om hur han troligtvis dog. När jag var i Varberg sist så blev det inget museum, men tog ändå en liten tur på Fästningen för att kolla på den fina utsikten. Tycker det är så fantastiskt när gamla byggnader bibehålls!

// I remember that I always thought it was so exciting to visit the Fortress when I was little. It was delight mingled with terror when watching the Bocksten Man while listening to the story of how he potentially died. When I was in Varberg last I did not visit the museum, but I still managed to take a little stroll around the Fortress to look at the stunning view. I think it is amazing when old buildings are preserved! //

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *