Ibiza Part 3

Solomun party at our villa.

Herregud vilken fest vi drog till med i vår villa på måndagen! Solomun kom och spelade och vi hade över 250 gäster från runt om på ön. Drinkarna flödade och mat serverades med jämna mellanrum. Har ju aldrig varit mycket av ett house fan, men kan ju lugnt säga att efter att man träffat en av det största namnen i deep house så kan man inget annat än att gilla musiken!

Mitt under festen, som började kl 13.00 på måndagen, så var jag tvungen att smita iväg till flygplatsen för att åka hem till London igen. Kändes tråkigt att behöva lämna mitt i allt det roliga, men det kändes på samma gång bra att end it on a high note. Tack Ibiza för denna gången. I will be back!

// Jesus Christ what a party we had at our villa on Monday! Solomun came and played and we had over 250 guests from around the island. THe drinks were flowing and food was frequently served. I have never been much of a house fan, but I can tell you that when you have met one of the biggest names in deep house, you can't help but love the music!

In the middle of the party, which started at 1pm on Monday, I had to go to the airport to go back to London again. I felt sad I had to leave in the middle of all the fun, but it also felt good because I left it on a high note. Thank you for this time Ibiza. I will be back! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *