Ibiza Part 1

View from our villa Puig Redo in San José.

Vilken resa! Känner mig fortfarande euforisk efter min weekend i Ibiza. Det var ju den så kallade ”closing-weekend”, då klubbarna stänger för säsongen. Tyvärr kunde jag bara stanna i 3 dagar, men föredrog nästan det eftersom jag verkligen sög upp allt så mycket mer eftersom jag visste att det endast skulle vara i några få dagar.

Jag landade fredag kväll och blev upphämtad av en chaufför som gav mig strikta instruktioner om att byta om i bilen eftersom vi inte skulle till villan utan direkt till festen. Han körde mig direkt till KM5, där hela gänget satt och hade middag. Vissa kände jag från London, men andra träffade jag för första gången, vilket var kul. Alltid roligt att träffa nytt folk!

Vi stannade inte så länge på KM5, utan drog tillbaka till villan och hade fest där istället. När jag kom fram var det mörkt, men villan var så otroligt fin ändå av det jag kunde se! Vi festade fram tills 5 på morgonen och bestämde oss sedan för att sova så att vi kunde vakna tidigt morgonen efter.

Största delen av lördagen spenderades med en häpnad över den fantastiska utsikten från villan… Hur fint?!

Fler bilder från söndagen och av villan to come…

// What a trip! I still feel euphoric after my weekend in Ibiza. It was the so called "closing", where the clubs close for the season. Unfortunately I could only stay for 3 days, but I preferred that as I really took everything in and appreciated it more as I knew I was only staying for a few days.

I landed Friday night and got picked up by the chauffeur who came me strict instructions to change in the car as we were going straight to the party. He drove me straight to KM5, where the whole gang had dinner. Some I knew from before in London, and others I met for the first time, which was fun. It is always nice to meet new people!

We didn't stay at KM5 for too long, but went back to the villa and had a party there instead. When we arrived it was dark, but I could still tell how beautiful the villa was from what I could see! We partied until 5am and then decided to go to bed so that we could wake up early the next morning.

Most part of Saturday was spent in awe of the view from the villa…How beautiful?!

More pictures from Sunday and of the villa to come… //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *