Blind Spot

Blir ju så glad när jag hittar nya ställen i London! Som denna gömda bar i Covent Garden vid namnet Blind Spot. Blev bjuden hit av min vän Garry, som även introducerat mig till ställen som Alberts. Tyckte verkligen om denna baren eftersom den kändes väldigt exklusiv och det var en ganska så classy känsla med mörka möbler och låg belysning. Det kanske bästa med baren var musiken – en DJ som stod lite gömd i bakgrunden men som bara spelade hip hop och R’n’B! Hit kommer jag definitivt igen!

// It makes me so happy when I find new places in London! Such as this hidden bar in Covent Garden by the name of Blind Spot. I was invited here by my friend Garry, who has also introduced me to places such as Alberts. I really liked this bar as it felt very exclusive and had a very classy feel to it with dark furniture and dimmed lights. The perhaps best thing about the bar was the music - a DJ who was sort of hidden in the back, but who only played hip hop and R'n'B! I will definitely be returning! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *