Plateau

 

Förra veckan testade jag på Plateau för första gången! Nu när jag bor i East så finns det så många restauranger jag inte testat än, och Plateau i Canary Wharf var en av dessa. En supertrevlig fransk restaurang mitt i Canada Square men en härlig utsikt. Jag åt ostrån och hjortcarpaccio och Natasha åt en ärtrisotto, och så lite vin på det såklart. Maten var supergod, men servicen var den som verkligen stod ut. Perfekta tjejdejten!

// Last week I finally tried Plateau for the first time! Now that I am living in East there are so many restaurants which I haven't tried yet, and Plateau in Canary Wharf was one of these. A lovely French restaurant in the middle of Canada Square with a nice view. I ate oysters and venison carpaccio and Natasha had a pea risotto, and a bit of wine to go with that. The food was great, but it was the service that truly stood out. The perfect girly date! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *