Afternoon Tea @ Fortnum & Mason

I söndags var jag på Afternoon Tea på Fortnum & Mason. Afternoon Tea är nog det mest brittiska man kan göra, men har som sagt var varit lite av en turist i min egen stad på den senaste tiden så why not! Tycker deras Afternoon Tea var trevlig, lite för ”turistig” dock kanske – men blir ju lätt så när man går till ställen som är kända för sitt Afternoon Tea. Men tyckte porslinet var fint iallafall!

// Last Sunday I went for Afternoon Tea at Fortnum & Mason. Afternoon Tea is probably the most British thing ever, but I have as I mentioned before been a bit of a tourist in my own town lately so why not! I thought their Afternoon Tea was nice, but perhaps a little too "touristy" - but that is sort of what you have to except when you go to places that are famous for their Afternoon Tea. But the porcelain was pretty! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *