CHIMAMANDA NGOZI ADICHIE

16 17

I lördags var jag lite starstruck. Jag var nämligen och såg Chimamanda Ngozi Adichie med mamma på Royal Festival Hall. Dom som känner mig vet att Chimamanda är en av mina favoritfeminister och att hennes ”We should all be feminists” enligt mig är en gåva till folket. Så det var otroligt inspirerande att se henne live och att även se en fullpackat lokal av feminister som alla strävar efter samma mål: jämlikhet!

// On Saturday I was starstruck. I went to see Chimamanda Ngozi Adichie with mum at the Royal Festival Hall. The people who know me know that Chimamanda is one of my favourite feminists and that her "We should all be feminists" according to me is a gift to the people. So it was incredibly inspiring to see her live and to see a packed venue of feminists who are all aiming to achieve the same goal in life: equality! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *