The Dove

thedove2 thedove3 thedove1 thedove4 thedove5

I helgen åt jag Sunday Roast på The Dove i Hammersmith. Sunday Roast är ju en brittisk tradition där man äter ugnsbakad kyckling, grönsaker och potatis med brunsås. Egentligen är det inte speciellt gott, men det är mysigt eftersom så många faktiskt går till puben på söndagar och äter detta. The Dove ligger precis bredvid floden, så även om det regnade (som det alltid gör i England), så var utsikten fin. Kan varmt rekommendera puben, och maten (om man gillar brittisk mat haha).

// This weekend I had Sunday Roast at The Dove in Hammersmith. Sunday Roast is a British tradition where you eat roast chicken, vegetables and potatoes with gravy. It is not really that good, but it is cozy seeing as so many people actually get down to the pub on Sunday's and eat it. The Dive is located just next to the river, so even if it was raining (which it always does in England), the view was still beautiful. I can definitely recommend the pub, and the food (if you like British food haha). //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *