HAIRCARE ROUTINE

j1 j2 j3 j4

Det har blivit många beauty inlägg det senaste och här kommer ett till! Jag får oftast frågor angående mitt hår, om det är naturligt, om jag färgat det, hur jag tar hand om det etc. Mitt hår är helt naturligt. Hade en period i mina tonår då jag färgade det hejvillt, men har inte färgat eller ens slingat det sedan jag var 18 år. Så min färg och längden är båda helt naturliga.

Angående min hårrutin. Jag brukar använda Tigi’s schampo och balsam och Toni & Guy’s serum innan jag blåser det. Det som är bra med mitt hår är att det är väldigt starkt, så jag kan blåsa det, platta det, locka det hur som helst utan att det tar för mycket på mitt hår. Men mitt absoluta bästa tips är att klippa topparna åtminstånde var tredje månad. Även om man försöker växa ut håret så är det mycket finare att ha en centimeter kortare hår som är fräscht och silkeslent än att ha långt slitet hår och kluvna toppar.

// There have been many beauty related posts lately and here is another one! I often get asked about my hair, whether it is natural, if I have colored it, how I take care of it etc. My hair is completely natural. I had a period in my teenage years when I colored it like crazy, but I have not colored it nor done highlights since I was 18. So my hair color and the length are both natural. 

In regards to my hair care routine. I use Tigi's shampoo and conditioner and Toni & Guy's serum before I blow dry it. The good thing about my hair is that it is very strong so I can blow dry it, straighten it, and curl it as much as I want because it does not really affect my hair. My top tip would be to trim the ends at least once every three months. Even if you are trying to grow it out it is so much prettier to have a centimeter shorter hair which is fresh and smooth than to have long hair that is brittle and with ends that are split. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *