Halloween

halloween1 halloween2 halloween4

Sneak peak av mina ideér inför Halloween. Ikväll ska vi ha drinkar hos Natasha och sedan ska vi dra ut till Libertine och imorgon ska vi på STK Brunch Party. Jag har länge vetat att jag vill ha på mig en rätt så ”mörk” outfit på söndag – svart kjol, svart top, mörkt smink etc men inför ikväll så har jag haft svårare att komma på något. Men så igår slog det mig helt plötsligt… Så kvällens outfit är lite mer komisk vilket jag kan tycka är kul bland alla Harley Quinns, sexy kittens och sexy witches. Följ mig på snapchat/insta (S: julialinnealind / I: julialindandersson) för att se när jag avslöjar vad jag har klätt ut mig till!

// Sneak peak of my ideas for Halloween. Tonight I am having drinks at Natashas place and then we're going to Libertine and tomorrow we are doing the STK Brunch Party. I have for a long time known what I am dressing up as on Sunday,  I am doing a quite dark outfit, black skirt, black top, dark make up etc but I have not known what to dress up as for tonight. But then it suddenly hit me yesterday… So tonights outfit is a little more comical which I think can be fun and different compared to all the Harley Quinns, sexy kittens and sexy witches. Follow me on snap chat/insta (S: julialinnealind / I: julialindandersson) to see when I reveal what I am dressing up as! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *