My London Oasis

ucl4ucl01ucl5    ucl02

Hur vackert är mitt universitet?! Jag får nästan nypa mig själv i armen varje gång jag går till skolan nu för det är verkligen som en liten oas mitt i London. University College London’s Main Quad vilket är den stora vita byggnaden och dess bibliotek i Flaxman Building är verkligen så vackra. Det påminner mig nästan om ett museum, för utöver deras kollektion av alla världens böcker, så har dom fossiler och gamla historiska dokument bakom glas som man kan gå runt och kolla på. Snacka om ett riktigt universitet!

Utöver universitetets skönhet, så känner jag verkligen en helt annan press akademiskt. Väldigt många i min klass gjorde sin Undergraduate Degree på Oxford University, så alla är verkligen så otroligt smarta och jag känner att jag absolut inte är den smartaste i klassrummet. Men jag gillar det. Om det är något som jag under en längre tid har saknat är det en intellektuell utmaning och det får jag verkligen i min Human Rights kurs. Som jag brukar säga: ”If you are the smartest person in the room, you are in the wrong room.”

// How beautiful is my university?! I almost have to pinch myself every time I come to uni because it really is like a little oasis in the middle of London. University College London's Main Quad, which is the big white building and it's library in the Flaxman Building really are stunning. They remind me of a museum, because along with the collection of books from around the world, they have fossils and old historic documents behind glass  which one can go around and have a look at. Talk about a real university! 

Apart from the university's beauty, I really feel a whole other level of pressure academically. A lot of the people in my course did their Undergraduate at Oxford University, so everyone is extremely smart and I am definitely not one of the smartest people in the class room. But I like it. If it is something that I have been craving for a long period of time, it is an intellectual challenge and I really do get that in my Human Rights course. Like I always say: "If you are the smartest person in the room, you are in the wrong room."  //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *