Xlash

In collaboration with Xlash

xlash5 xlash6 xlash2 xlash1 xlash3 xlash4Collaboration with Xlash – to get 20% off their products go to XLASH.CO.UK and use the code JULIA20.

Har äntligen fått hem mitt Xlash serum! Har så länge velat testa Xlash och blev därför superglad när jag fick chansen att göra ett samarbete med dem! Xlash är ett ögonfransserum som får ens ögonfransar att naturligt bli längre. Jag som älskar att testa nya skönhetsprodukter tycker att det ska bli spännande att se vilka resultat som Xlash kommer att ha på mina ögonfransar! Men vet ni vad det bästa är?! Alla mina läsare får 20% rabatt på alla produkter på Xlash hemsida om ni använder koden JULIA20 – så om ni precis som jag vill ha längre och fylligare fransar så gå in på WWW.XLASH.CO.UK och shoppa loss!

// Finally my Xlash serum has arrived! I have for a long time wanted to try Xlash and was super happy when I got the chance to do a collaboration with them! Xlash is an eyelash serum which makes your eyelashes fuller and longer naturally. Since I love trying new beauty products I am excited to see the result Xlash is going to have on my eyelashes! But do you know what the best thing is?! All my followers and readers get 20% off any products on the Xlash website if you use the code JULIA20 - so if you, just like me, want longer and fuller eyelashes go to WWW.XLASH.CO.UK and shop until you drop! //

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.