WEEK ON INSTA/SNAP

insta2Follow me – Instagram: julialindandersson / Snapchat: julialinnealind 

Another week, another selfie! Min vecka har varit hektisk som vanligt med jobb och vänner. Min vän Shauna var i London i veckan så det blev många middagar och utgångar vilket var kul. Älskar verkligen när jag får umgås med mina tjejkompisar – det ger mig så mycket energi!

Imorgon ska jag fixa mina naglar och försöka hitta lite bikinis eftersom jag åker till Marbella på tisdag! Ska bli så skönt att få komma bort och få njuta av sol och bad i några dagar 🙂

// Another week, another selfie! My week has been hectic with work and friends. My friend Shauna was in London this week so we had many dinners and party nights which was fun. I love spending time with my girlfriends - it gives me so much energy!
Tomorrow I am getting my nails done and I will try to find some bikinis because I am going to Marbella on tuesday! It's going to be so nice getting away for a bit and just enjoy the beach and the sun :) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *