INSTA / SNAPCHAT

insta1

Follow me – Instagram: julialindandersson / Snapchat: julialinnealind

Här får ni ett litet collage av min vecka på Instagram och Snapchat. Som ni ser har jag haft fullt upp och det är därför jag varit dålig på att blogga. Tog även extra skift på jobbet och hade ett shoot i fredags för ett make up företag så har jobbat som en blådåre. Utöver det har Natasha precis flyttat tillbaka så jag har träffat henne mycket. Men jag jobbar mindre de kommande veckorna så ska blogga dagligen, jag lovar!

// Here is a collage of my week on Instagram and Snapchat. As you can see I have been a busy bee and therefore I have been terrible with the update of the blog. I also worked some extra shifts at work and had a shoot for a make up company on Friday so I have been working a lot as well. On top of that Natasha has just moved back so I have been spending a lot of time with her. But I am working less the coming weeks so I will be updating the blog regularly, I promise! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *