New and improved

fiji1 fiji2 fiji3

Jag har bestämt mig för att börja träna och äta nyttigt. I flera års tid har jag tyckt att jag inte behövt träna eller äta speciellt bra eftersom jag varit nöjd med min kropp och min livsstil. Men nu känner jag att det är god tid att byta ut colan mot vatten och pizzan mot nyttig mat. Jag har därför gått med i ett gym och fått hem en massa nyttig mat som jag nu börjat äta. Än så länge går det förvånansvärt bra, men ibland får jag riktiga godis cravings och ibland efter jobbet känner jag att jag hellre vill gå och lägga mig än att gå till gymmet, men jag har varit duktig än så länge! Ska försöka uppdatera er om min resa mot en nyttigare livsstil så mycket jag kan om det är något ni vill läsa om 🙂

// I have decided to start working out and eating healthy. For years I have not felt the need to train or eat healthy as I have been happy with my body and my lifestyle. But I feel it's time to switch the diet coke for water and the pizza for healthy food. I have therefore joined a gym and have ordered lots of healthy food home which I'm going to stark cooking and eating. So far it's been going well, but sometimes I get candy cravings and sometimes after work I feel like I'd rather just go to bed than go to the gym, but so far I've been good! I will try to update you as much as possible on my journey towards a healthier lifestyle if it's something you guys want to read about :) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *