Ananda in the Himalayas

ananda6 ananda2 ananda3  ananda5  ananda8ananda1ananda4Images taken from Ananda website – to find out more about Ananda click here (link to website).

Om två dagar åker jag till Indien! Har ju tidigare varit i Indien, men det var när jag var 13 och då åkte vi till New Delhi, Agra, Jaipur och sist till Goa. Denna gången flyger jag ut till New Delhi där jag stannar fredag natt och sedan på lördag morgon åker jag till Ananda Spa i Himalaya. Ananda är ett spa som vunnit många priser och som fokuserar mycket på meditation, yoga och healing. Ska bli så häftigt att åka dit och få lite egentid samtidigt som jag kan ladda om batterierna inför hösten.

// I fly to India in two days! I have previously been to India, but when I was 13 and then we went to New Delhi, Agra, Jaipur and lastly Goa. This time I'm flying to New Delhi where I'll spend Friday night and then Saturday morning I'll go to Ananda Spa in the Himalayas. Ananda is an award winning spa which focuses on meditation, yoga and healing. It's going to be really cool going there and also nice to get some me time reloading the batteries before autumn commences. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *