Lunch in Golfe-Juan

monaco41 monaco40 monaco35 monaco36 monaco38 monaco39 monaco37

Den näst sista dagen på min resa stannade vi till i Golfe Juan och åt lunch. Jag tyckte att det var ett jättemysigt ställe men en fin hamn med en massa restauranger runt omkring. Det tog oss ca 1,5 timma att åka dit med båten från Monaco och det tog ca 20 min med en uber därifrån till Cannes, så väldigt bra läge också. Skulle verkligen kunna rekommendera Golfe Juan för alla par som reser runt.

// One of the last days on my trip we ended up having lunch in Golfe Juan. I thought it was a super lovely place with a pretty harbour and a lot of restaurants surrounding it. It took us about an hour and a half to get there with the yacht from Monaco and it took about 20 min with an uber to Cannes, so the location was great too. I could definitely recommend Golfe Juan to all the couples traveling around. //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.