I’m early to the party but my ’Rari is the latest

monaco20 monaco21monaco25  Dress from House of Fraser.

Äntligen fick jag fixat min dator! Hade problem med att importera mina bilder från min kamera så kunde inte lägga upp dom sista bilderna från min Monaco resa. Men nu så! Som jag tidigare sagt så var det ju ett båtevent när jag var där och utanför båten jag bodde på stod det två Ferraris parkerade under hela vistelsen. Så en kväll bad jag om att få sitta i en av dem (dom frågade om jag ville köra den men eftersom jag inte kört på 2 år och bilen var precis vid vattnet kände jag att jag inte ville riskera något haha). Senare på kvällen var det middag på en fiskrestaurang som blickade ut över Port Hercules. Supermysig kväll!

// I have finally fixed my laptop! I had some problems importing pics from my camera so I was unable to upload the last pics from Monaco. But now it's finally done! As I have said previously, I was there for a boat event and outside of the boat I was living on were two Ferrari's parked during my whole stay. So one night I asked if I could sit in one of them (I was asked if I wanted to drive it but seeing as I haven't driven in 2 years and the car was parked next to the water I didn't want to risk anything haha). Later that evening we went for dinner at a fish restaurant overlooking Port Hercules. It was a super cozy night! //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.