Port Hercules

monaco15 monaco16 monaco17 monaco18 monaco19

Större delen av denna weekend har spenderats på båten, men i söndags var det så varmt så tyckte det var läge att ta en liten promenad. Så vi gick från Monaco Yacht Club till Port Hercules (vilket bara är ca 1 minut borta haha) och köpte glass. Det var verkligen välbehövt! Sedan tog vi en hiss lite högre upp på en annan gata där vi hade en superfin utsikt över Monacos hamn.

// Most part of this weekend has been spent on the boat, but on Sunday it was so hot that I thought it was a good time to take a little walk. So we went from Monaco Yacht Club to Port Hercules (which is just a minute away haha) and bought ice cream. It was well needed! Then we took a lift a little higher up to a different road where we had a beautiful view over Monacos harbour. //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.