Saturday night in Monaco

monaco8 monaco9monaco11My outfit for the night – dress from River Island, bag from Givenchy, shoes from Ego.com. 

Lördag kväll i Monaco blev en riktigt utekväll. Först drog hela gänget till Brasserie och åt mat och sedan gick vi vidare till La Rascasse där vi köpte bord och dricka och hade som en liten Mayfair kväll haha – inte riktigt lika glamouröst dock! Men vi hade en rolig kväll och stannade ute till ca kl 2.

// Saturday night in Monaco ended up being a proper night out. First we all went to Brasserie and had food and then we went to La Rascasse where we bought a table and drinks and had a little Mayfair night haha - not quite as glamourous though! But we had a fun night and stayed out until 2am. //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.