Hutong @ The Shard

hutong4hutong1 hutong3 hutong2

Då fick jag äntligen äta i The Shard. Skrev ett inlägg i höstas om att The Shard är ett ställe i London som jag velat gå till länge, men aldrig haft chansen till eftersom det är en typisk turistattraktion. Men igår så kom Alice med hennes pojkvän Henrik till London och då var jag tvungen att ta tillfället i akt. Vi åt i restaurangen Hutong som har kinesisk mat och drack gott vin till det. Dock var jag ju rätt sjuk och hade tagit massa medicin så jag var väl inte helt med i matchen och fick därför dra mig hem efter att vi hade ätit klart. Men i helhet var det en trevlig kväll och det var kul att få träffa Alice igen. Tror dock inte att jag kommer att gå till The Shard på ett tag då det var väldigt turistigt och inte kändes som det ”riktiga” London – förutom utsikten då! 🙂

// I finally had the chance to eat at The Shard. I wrote in a post earlier in the fall that The Shard is one place in London that I have wanted to visit for a long time but have never had the chance to as it is a typical tourist attraction. But yesterday Alice was here with her boyfriend Henrik so I thought it was the perfect opportunity. We ate in Hutong which serves Chinese food and drank lovely wine. However I was rather ill and had taken lots of medicine so I was not quite with it and therefore had to go home after we finished eating. But overall it was a lovely evening and it was so nice to see Alice again. Nevertheless I don't think I will be going to The Shard again for a while as it was very touristy and didn't quite feel like the "real" London - except for the view of course! :) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *