Shopping at Selfridges

sel1 sel6 sel2 sel3 sel4 sel5

Idag blev det shopping på Selfridges. Eftersom jag klarade av skolan så kände jag att jag förtjänade en liten present. Har ju länge velat ha ett par Valentino klackar, men har alltid tyckt att dom varit lite för dyra. Men nu så kändes det som rätt tillfälle att skämma bort sig själv lite. Valde mellan nude och vita, men kände att dom nude färgade kommer att passa till fler outfits. Köpte även en parfym som jag hade för ett tag sedan som jag inte haft tillfälle att köpa igen förrän nu. Så i helhet känns det som en bra shoppingrunda!

// I went shopping today at Selfridges. Since I finished uni I felt I deserved a little gift. I have always wanted a pair of Valentino heels, but have thought they are too expensive. But now it felt like the right time to spoil myself a bit. I was choosing between the nude and the white, but ended up buying the nude ones as I think they will go with more outfits. I also bought a perfume which I had a while ago which I haven't had the opportunity to buy again until now. So all in all it felt like a good shopping spree! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *