Vatos and Octagon

seoul2-1 seoul2-2 seoul2-3

Första kvällen i Seoul firades med mexikansk mat och utgång. Under helgen har det nämligen varit Ultra Festival i Seoul så det var många turister och mycket fest. Jag, Natasha och Natashas vän Jenn käkade mexikansk mat på Vatos där vi även drack de största drinkarna jag druckit i hela mitt liv. Efter det drog vi till Octagon, samma klubb som jag var på när jag var där sist. Det var the Official Ultra Afterparty på Octagon så det var fullpackat vilket gjorde att det var sjukt bra drag. Vi träffade massa killar från San Francisco som vi hängde med på klubben fram till kl 6 på morgonen då vi drog hem. Definitivt bästa kvällen på länge!

// The first night in Seoul was celebrated with Mexican food and clubbing. Ultra Festival was held in Seoul during the weekend so there were a lot of tourists and a lot of partying. Me, Natasha and Natashas friend Jenn went to eat Mexican food at a place called Vatos where we drank the biggest drinks I have ever drunk. After that we went to Octagon, the same club that I went to last time I was here. It was the Official After Party at Octagon so it was packed which made the atmosphere even better. We met some guys from San Francisco whom we hung out with at the club until 6 in the morning when we decided to go home. It was definitely the best night I have had in a long time! //

One comment on “Vatos and Octagon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.