Weekend away in Korea

seoul24seoul71 seoul44 seoul26 seoul21

Ska precis åka till Heathrow, sätta mig på ett flyg och åka till min wifey. Jag och Natasha var ju i Sydkorea för ett tag sedan och nu bor hon där. Rätt så jobbigt att inte ha sin bästis i samma stad, än mindre samma land. Så nu ska jag åka och träffa henne över helgen (jag vet, vem åker på weekend resa till Sydkorea liksom? Me!). Ska bli sååååå roligt att bara hänga med Natasha och ha riktig girltime!

Ska ta många bilder och försöka uppdatera dagligen, men får se hur det blir med wifi och sånt. Ha en underbar dag and wish me a safe flight! 🙂

// I am just about to go to Heathrow, get on a plane, and go to see my wifey. Me and Natasha went to South Korea a while ago as you know and since then she has moved there. It is pretty annoying not having your bestie in the same city, let alone the same country. So hence why I am going to see her over the weekend (I know, who goes on a weekend trip to South Korea? Me!). It is going to be soooo much fun to just hang with her and have proper girl time!
I'm going to take many pics and try to update daily, but I'll have to see with wifi and stuff. Have a wonderful day and wish me a safe flight! :) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *