The Delaunay and SugarSin

s1 s2s3 s4 s5 s6 s7

I söndags hade jag en supermysig dag. Jag åt brunch på The Delaunay – Eggs Royale och Pancakes med en Bloody Mary vid sidan. Efter det blev det ett besök till SugarSin i Covent Garden där dom har svenskt godis. Just svenskt godis är en av de saker som jag saknar med Sverige, eftersom godiset här i England inte är speciellt gott. Så jag var i himmelriket på SugarSin.

Efter maten och godiset blev det lite shopping och sedan åkte jag hem och kollade på film och beställde hämtmat (surprise surprise haha). Måste säga att det var en bra dag!

// I had a lovely day on Sunday. I ate brunch at The Delaunay - Eggs Royale and Pancakes with a Bloody Mary on the side. After that I went to SugarSin in Covent Garden where they have Swedish sweets. Swedish sweets is one of those things that I really miss about Sweden, since the sweets here in England is not particularly tasty. So I was definitely in heaven at SugarSin.
After the food and the sweets I did some shopping and then went home and watched a movie and ordered take out (surprise surprise haha). I must say it was a good day! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *