Post exams

bw5Photographer: Mia Lind

Då var jag klar med mina exams! Det känns faktiskt som att det gick bra, men man vet ju aldrig. Tycker alltid att det är svårt att veta för ibland när jag känt mig jättesäker på att jag gjorde bra ifrån mig så har jag gjort skitdåligt, och ibland när jag känner att jag gjort skitdåligt ifrån mig så har det gått jättebra. Men jag får helt enkelt vänta tills Juni när vi får våra resultat – finns inte så mycket mer jag kan göra nu!

Det som är skönt med att jag är klar med skolan är att jag kan fokusera på andra grejer och även bara ta det lugnt och ha kul. Jag ska till Maddox imorgon med mina tjejer från skolan för att fira att vi är klara. Med tanke på hur kul jag hade på Maddox sist, så kan jag knappt vänta! 🙂

Godnatt!

// I'm done with exams! It actually feels like it went okay, but you never know. I always think it's hard to tell because sometimes when I feel like I've done really well, I have done really bad. And sometimes when I feel like I've done bad, I've done really well. So I guess I'll just have to wait until June when I get my results and see - there's not much else I can do now anyway!
The good thing about being done with uni is that I can focus on other things and just relax and have fun. I'm going to Maddox tomorrow with my girls to celebrate that we're done. Seeing as I had such a good time at Maddox last time, I can barely wait! :)
Goodnight! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *