Best London Rooftop Bars

RADIO ROOFTOProoftop1Min absoluta favorit. Det är verkligen den perfekta rooftop baren. Bra läge precis vid Charing Cross/Covent Garden och fantastisk utsikt över floden och London Eye. Under sommaren gillar jag att gå hit för pre drinks innan klubben. Dom har även många day time events, som White Sundays – då är det som ett day time party med en DJ och dans – och det är verkligen en upplevelse!

// My absolute favourite. It really is the perfect rooftop bar. Good location just by Charing Cross/Covent Garden and an amazing view over the river and London Eye. During the summer I like going here for pre drinks before the club. They also have various day time events, like White Sundays - which is like a day time party with a DJ and dancing and it really is an experience! //

 

AQUA rooftop3 Lite mindre fest än Radio, och lite mer after-work. Baren ligger precis vid Regent Street/Oxford Circus och är oftast fullpackad på sommaren. Aqua är ju även en restaurang som jag gillar att gå till utöver dess bar, men rooftop baren gör den verkligen till en riktigt pärla under sommaren. Många av drinkarna har en asiatisk twist vilket får Aqua att stå ut jämfört med andra barer i området. Jag brukar hamna där med mina tjejkompisar för några drinkar efter jobbet.

A little less party and a little more after-work. The bar is located just by Regent Street/Oxford Circus and it usually packed during the summer. Aqua is an Asian restaurant which I usually enjoy going to, regardless of its bar, but the rooftop bar really makes it a gem during the summertime. Many of the drinks have an Asian twist which makes Aqua stand out in comparison to some of the other bars in the neighborhood. I usually end up there with my girlfriends for a few drinks after work. //

 

MADISONPaul Winch-Furness / PhotographerOm man gillar utsikter så kommer man gilla Madison. Det ligger vid St. Paul’s med en utsikt över just St. Paul’s Cathedral. Atmosfären är lite som Radio, så ganska hipt och med flera day time events. Förra året var jag på deras Love Brunch en av de varmaste dagarna den sommaren och det var helt fantastiskt! Skulle definitivt rekommendera det!

// If you like views you will like Madison. It is located by St. Paul's with a view of St. Paul's Cathedral. The atmosphere is similar to Radio, so pretty hip and with various day time events. Last year I went to their Love Brunch during one of the hottest days of that summer and it was absolutely amazing with good drinks and good music. I would definitely recommend it! //

 

SUSHI SAMBA rooftop7Sushi Samba är inte för de höjdrädda! Har ju tidigare skrivit om Sushi Samba’s restaurang och bar, och jag tycker fortfarande att deras rooftop bar är en av de mysigaste i London. Det ligger i Heron Tower vid Liverpool Street och är väldigt mycket högre än någon av de andra rooftop barerna, som om man är höjdrädd skulle jag inte rekommendera den haha. Men utöver det så är det en bra bar för after work och även om man ska ta några drinkar innan middagen.

// Sushi Samba is not for the people who are scared of heights. I have previously mentioned Sushi Samba and its restaurant and bar, and I still think their rooftop is one of the coziest in London. It is located in the Heron Tower by Liverpool Street and it is a lot higher up than any of the other rooftops bars I have mentioned. So if you're scared of heights I would not recommend it haha. But other than that it is a good bar for after work and even if you're just having a couple of drinks before dinner. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *