Last night at Maddox

club12Blurry pictures for blurry nights…

Hade bästa kvällen på Maddox igår! Jag och mina vänner kom dit vid 9 för att äta middag och dricka vin. Vid 11.30 började festen och herregud vilken fest det var. Blev definitivt påmind om varför Maddox är det enda stället att vara på en torsdag! Musiken var fantastisk, atmosfären var på topp och alla verkade ha en allmänt underbar kväll. Efter att ha dansat 3 timmar i sträck så åkte jag hem vid 3.30 och somnade som en stock. Bästa kvällen på länge!

// I had the best night at Maddox last night! Me and my friends came there at 9 to have dinner and drink wine. At 11.30 the partying started and lord what a party it was. I was definitely reminded of why Maddox is the only place to be on a Thursday! The music was amazing, the atmosphere was on point and everyone seemed to have a generally amazing night. After having danced for 3 hours in a row I went home at 3.30 and passed out. It was the best night I've had in a long time! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *