Sunday Birthday Celebrations

mick1 mick2 mick3 mick5 mick6 mick7 mick9

Igår firade en väns födelsedag! Vi började på Holborn Dining Room för middag och gick sedan vidare till The Hoxton för drinkar. Det var supertrevligt, men det började kl 15.00 så när klockan närmade sig 12 så var alla rätt så runda om fötterna haha. Jag hade aldrig varit på The Hoxton tidigare så det var kul att testa något nytt som inte ligger i Mayfair (…don’t worry, Maddox är fortfarande favoriten haha).

Idag ska jag plugga lite och försöka hinna kolla på det nya avsnittet av GOT – har väntat så otroligt länge på att det ska komma ut! 🙂

Hoppas ni får en fin dag!

// Last night I celebrated a friends birthday. We started off in Holborn Dining Room for dinner and then we went to The Hoxton for drinks. It was a lovely time, but it started at 3pm so by the time it got to 12 we were all far from sober haha. I had never been to The Hoxton before so it was nice to try something different from Mayfair (…don't worry, Maddox is still the favourite haha).
Today I am going to do some uni work and try to find time to watch the new GOT episode - I have waited a lifetime for it to come out! :)
Hope you guys have a nice day! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *