Primrose Hill and Holborn Dining Room

primrosehill1primrosehill2primrosehill3primrosehill4primrosehill5primrosehill6primrosehill7primrosehill8

Gårdagen bestod som sagt vad utav solsken. Det blev en promenad i Primrose Hill och sedan Sunday Roast och Bloody Marys på Holborn Dining Room. Dock beställde vi alldeles för mycket mat så vi lämnade nästan halva måltiden haha. Men det var trevligt att äta i Holborn då jag sällan är i det området och terassen på Holborn Dining Room var supermysig. Rekommenderas starkt!

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och sedan ta tag i dagen. Hoppas ni får en trevlig måndag!

// As previously mentioned, it was nice and sunny yesterday. We ended up taking a walk in Primrose Hill and then having Sunday Roast and Bloody Marys at the Holborn Dining Room. Unfortunately we ordered way too much food so we left almost half of it haha. But it was nice eating in Holborn since I barely spend any time in that area and the terrace at Holborn Dining Room was lovely. I can strongly recommend it!

Now I'm going to have my morning coffee and then try to start my day. Hope you have a wonderful Monday! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *