Waking up to sunshine and gifts

coffee6coffee3coffee4coffee5

Vaknade till solsken och presenter idag. Jag har ju mina vita Air Max men har sett att många har börjat köpa Adidas Stan Smith Original igen och har råkat nämna detta till en viss person som sedan gått och köpt dessa. Vad glad man blir! Fick även lite trevligt från Victoria Secret, vilket aldrig är fel.

Nu ska jag ta en break från universitetsapplikationerna i formen av en sen söndagslunch i Holborn i solskenet. Hoppas ni får en fin söndag!

// I woke up to sun and gifts this morning. As you know I have my white Air Max but I have seen a lot of people buying Adidas Stan Smith original again and just so happened to mention this to a certain someone who went and bought these for me. Makes me so happy! I also got a little something from Victorias Secret, which is always nice. 

Now I'm going to take a break from my university applications in the form of a late Sunday lunch in Holborn in the sunshine. Hope you have a wonderful Sunday! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *