À PARIS

paris1 paris3 paris2

Jag åker till Paris imorgon! Fick det som present av mamma så vi tar Eurostar imorgon på morgonen och kommer hem igen på tisdag kväll. Ska bli roligt eftersom jag inte varit i Paris på många år, får se hur min franska har hållt i sig haha. Skulle gärna vilja ha lite tips av er läsare som varit i Paris det senaste på vilka inneställena är – restauranger och barer främst. Gärna typsikt franskt där man måste prata franska så att jag får öva!

Ska försöka blogga lite när jag är i Paris och ska ta många många bilder! 🙂

// I leave for Paris tomorrow! It is my gift from my mum so we are going with Eurostar in the morning and get back again on Tuesday night. It's going to be fun seeing as I haven't been to Paris in many years, so we will have to see how well my French has been preserved haha. I would love some recommendations for the it-places in Paris for anyone who's been there recently - especially restaurants and bars. Preferably typical French where you have to speak French so that I can practice!
I will try to update the blog while I'm in Paris and I will take many many pics! :) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *