Time out

flash1 flash3 flash2Ridiculously edgy/artsy images of me being ill in bed haha.

Och så var man sjuk… Orkar verkligen inte! Jag har varit superstressad över skola och jobb och det sista jag behöver är att bli sjuk. Men samtidigt så förstår jag min kropp och att den säger stopp ibland då jag väldigt sällan tar en break från allt. Jag är verkligen igång 24/7 med skola, jobb, modellandet, bloggen och mitt sociala umgänge så inte konstigt att kroppen säger ifrån när jag utöver det går och är stressad och sover dåligt. Jag ska försöka att ta hand mer om min kropp och själ och inte utsätta dem för sådan press hela tiden.

Började med detta redan idag faktiskt. Har legat i sängen hela dagen och online shoppat och beställt hem mat och kollat på serier. Ska gå och lägga mig snart också så jag jag får en riktigt god sömn så att jag orkar med påskhelgen! Godnatt!

// And I'm ill again… I really can't deal with it! I have been super stressed about uni and work and the last thing I need is to be ill. But at the same time I understand why my body might take a stand against my lifestyle every once in a while seeing as I seldom take a break. I really do live a 24/7 schedule with uni, work, modeling, blogging an my social life so it doesn't come as a big surprise that my body sometimes wants a time out, especially when I'm stressed and I'm not getting enough sleep. I'm going to try to take care more of my body and not push it so much all the time.
I actually started with that today. I have been in bed all day and done online shopping and have ordered food and watched series. I'm also going to bed in a bit so that I can get a really good nights sleep so that I can take on the Easter weekend. Goodnight! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *