What a lovely surprise!

flowers1 flowers2 flowers3 flowers4 flowers5 flowers6

Älskar att komma hem till detta! Fick en trevlig liten överraskning idag när jag kom hem. Det väntade champagnetryfflar, choklad, mexikansk tequila, en bok och vackra blommor. Har varit så stressad över skolan och jobbet så att bli lite bortskämd kändes inte helt fel.

Nu ska jag äta mina tryfflar och kolla på Sons of Anarchy. Hoppas ni får en fin kväll!

// I love coming home to this! Got a lovely little surprise today when I came home. There was champagne truffles, chocolate, Mexican tequila, a book and some lovely flowers waiting for me. I have been super stressed about uni and work so to get a bit spoiled was nice.
Now I am going to eat my truffles and watch Sons of Anarchy. Hope you guys have a lovely night! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *