Naked Wardrobe Part 2

nw3

The NW Wide Leg Set

I’m in love! För ett tag sedan så rekommenderade jag onlinebutiken Naked Wardrobe och visade några klänningar som jag köpte därifrån. Tyvärr är klänningarna alldeles för korta för min smak, men jag tycker fortfarande att mycket av det dom gör är snyggt. Så när jag såg detta set så var jag tvungen att köpa det då jag inte behöver oroa mig om det är för kort etc. Det är ju min födelsedag snart så vill ha lite olika outfits att välja mellan inför de olika utekvällarna. Vad tycker ni om denna outfiten?

//I'm in love! A while ago I recommended the online shop Naked Wardrobe and showed you guys some dresses which I bought from there. Unfortunately the dresses are way too short for my liking, but I still like the look of the clothes they make. So when I saw this set I thought I have to buy it since I don't have to worry about it being too short etc. Seeing as my birthday is coming up I want different outfits to be able to choose from for the different nights out. What do you guys think about this outfit? //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *