RED

hn5 hn6 hn7 hn8

Gårdagens inköp! Visst är dom coola?! Ray Ban är tydligen de enda solglasögonen som passar mitt ansikte enligt killen som jobbade på Harvey Nichols. Jag tycker det är synd för jag skulle gärna vilja köpa ett par Dior eller Prada, men får nästa hålla med honom, dom passar inte så bra på mig. I vilket fall som helst så vet jag inte om jag behåller dessa solglasögonen då dom såg mer gulguldiga ut i affären och när jag kom hem såg dom helt plötsligt röda ut (jag är inte ett stort fan av färgen rött). Såg ett par i Seoul som var guldiga som jag älskade, så ska gå in på Ray Bans hemsida och kolla om dom har dom där så kanske jag beställer dom istället.

Ha en bra lördag 🙂

// Yesterday's shopping. They're cool, aren't they?! Ray Ban is apparently the only sunglasses which actually suit my face, according to the guy who worked in Harvey Nichols. I think it's sad because I would love to buy a pair of Dior or Prada ones, but I have to agree with him, they don't look great on me. In any case, I am not sure if I'm gonna keep these ones because they looked more golden in the shop and when I got home they suddenly looked red (and I am not a big fan of red). I saw a pair in Seoul which were more goldie which I loved, so I'm gonna check out Ray Bans website and see if they have them there and maybe I can order them instead.
Have a lovely Saturday :) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *