Last day in Seoul

Chungmuro Pet Streetseoul70

Lotte World Tower Cinemaseoul71

Lotte World Aquariumseoul72 seoul73 seoul74 seoul75 seoul76 seoul77 seoul78 seoul79

Så där! Nu har jag äntligen lagt upp de sista bilderna från Seoul. Kom hem i Torsdags och var jetlaggad så bara sov, sen igår så jobbade jag hela dagen så har inte haft tid att blogga. Men nu så! Sista dagen i Seoul spenderades i djurens tecken! Vi var på Chungmuro Pet Street där hundarna sitter i fönstret i små boxar. På ett sätt är det ju hemskt för hundarna då dom som valpar inte ska behöva sitta trängda i en liten glasbox, men samtidigt är det otroligt svårt att inte kolla på dem eller gå in i butikerna då alla valparna var så otroligt söta. Efter valparna bar det av till Lotte World Tower för att gå på bio och se The Revenant med Leo DiCaprio. Jag tyckte att den var bra, speciellt Tom Hardy’s insats. Efter bion gick vi en runda i akvariet som låg på bottenvåningen av Lotte World Tower.

Även om jag verkligen tyckte om Sydkorea så känns det skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst, som man brukar säga 🙂

// There we go! I have now finally uploaded the last pics from Seoul. I arrived back home on Thursday and was so jet lagged I just slept, then yesterday I was working the whole day so I haven't had the time to write a blog post. But now finally it's done! The last day in Seoul evolved around animals. We went to Chungmuro Pet Street where the puppies sit in the windows in little glass boxes. In one sense it is horrible because the puppies shouldn't be confined to a little box, but at the same time it is so hard to not look at them or walk into the shops because they are so incredibly adorable. After the puppies we went to Lotte World Tower to go to the cinema and watch the Revenant with Leo DiCaprio. I though it was a good movie, especially Tom Hardy's performance. After the cinema we went to the aquarium which was located on the ground floor of the building.
Even if I thoroughly enjoyed South Korea it feels good to be home. As they say, there's no place like home :) //

One comment on “Last day in Seoul

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.