Just one of those days

gbk1gbk3 gbk2

Idag har verkligen varit en chilldag. Har inte gjort ett enda skit haha. Bara legat i sängen och kollar på Keeping Up With The Kardashians. Bestämde mig för att beställa lite GBK via Deliveroo också – vet inte om ni har det i Sverige, men det är i princip en service som levererar mat från vilken restaurang som helst. Så i andra ord har jag haft en väldigt oproduktiv dag, men tror verkligen att jag behövde det för jag har inte tagit det lugnt på ett bra tag.

Ikväll ska jag till Tape med några tjejkompisar för att fira att vi är singlar på Alla Hjärtans Dag! Vad har ni för er ikväll?

// Today has been a really chilled out day. I have not done a single thing. Just been in bed watching Keeping Up With The Kardashians. I also decided to order some GBK from Deliveroo. So in other words I have had a really unproductive day, but I think I really needed it because I haven't had a chilled day for a long time.
Tonight I am going to Tape with some girlfriends of mine to celebrate the fact that we are all single on Valentine's Day. What are you guys up to tonight? //

One comment on “Just one of those days

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *