Birthday celebrations at Shaka Zulu

shaka1shaka6shaka4 shaka3 shaka2

I fredags firade vi Debbi‘s födelsedag på Shaka Zulu i Camden. Debbi är chefen på Sugarbabes som jag är modell för och hon var så snäll och bjöd med några av oss modeller ut på middag för att fira henne. Jag hade aldrig varit på Shaka Zulu förut så det var roligt att testa något nytt. Maten var god och stämningen var på topp – dock var det väldigt annorlunda från dom restauranger/barer jag brukar gå till i Mayfair. Men som sagt, det är alltid roligt att testa något nytt och jag hade en supertrevlig kväll med Debbi och tjejerna.

// On Friday we celebrated Debbi's birthday at Shaka Zulu in Camden. Debbi is the boss of Sugarbabes which is the agency I am signed with, and she was nice enough to invite some of us models out for dinner to celebrate her. I had never been to Shaka Zulu before so it was fun to try something new. The food was great and the atmosphere was on top - although it was a bit different from the restaurants/bars I am used to in Mayfair. Nevertheless, like I said before it is always fun to try something new and I had a wonderful time with Debbi and the girls. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *