Story by Kranz & Ziegler

story1story2

Har fått hem detta fina armbandet från Kranz & Ziegler! Det var samma armband som ni kunde tävla om under julkalendern på bloggen. Jag älskar guldsmycken så detta armband kommer bäras flitigt. Gå gärna in på deras hemsida – dom har mycket fint inför Alla Hjärtans Dag. Jag tackar och bugar Kranz & Ziegler! 🙂

// I have just received this beautiful bracelet from Kranz & Ziegler! It's the same bracelet which you could win during my christmas calendar on the blog. I love gold jewelry so this bracelet will be worn a lot. Have a look on their website - they have a lot of nice things for Valentine's Day. Thank you very much Kranz & Ziegler! :) //

One comment on “Story by Kranz & Ziegler

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *