Reebok Sports Club in Canary Wharf

gym2gym1gym3gym4gym7 gym6 gym5

Idag bjöd Natasha med mig till hennes gym i Canary Wharf på ett av hennes gästpass. Jag har inte varit på ett gym på ca 3 år och har inte heller gjort speciellt mycket träning på de senaste åren överhuvudtaget så det var intressant och kul att gå på gymmet igen, speciellt med sin bästa vän. Gymmet var jättefint och stort och omklädningsrummen var rena drömmen med både steam room och sauna och hårblås och plattång vid varje spegel. Även fast vi bara gjorde lite lätt cardio i ca 45 min så var det trevligt att ha gjort något annat för en gångs skull, då det oftast brukar bli shopping eller utgång när det kommer till mig och Natasha.

Efter vår lilla workout gick vi till Wahaca som låg över gatan och åt lite mexican street food – så all vårt ”hårda” arbete på gymmet gick till spillo haha.

// Today Natasha invited me to her gym in Canary Wharf on one of her guest passes. I haven't been to the gym in like 3 years and haven't done much training whatsoever over the past few years so it was interesting and fun to go to the gym again, especially with my best friend. The gym was really nice and big and the changing rooms where pure heaven - they had both steam rooms and saunas and by every mirror there was a hair dryer and straighteners. Even though we only did light cardio for like 45 min it was still nice to do something different for once, since me and Natasha usually just go shopping or go out.
After our work out we went to Wahaca which was just located across the street and ate some mexican street food - so all our "hard" work went to waste haha. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *