Coya

coya6 coya5 coya4 coya3 coya2 coya1

Igår åt jag middag med en vän från Sverige på Coya. Jag har ju nämnt tidigare i bloggen att Coya är en av mina favoritrestauranger i London då maten är helt fantastisk, och det var den även igår. Tyvärr blev vi lite besvikna på servicen då vi fick vänta väldigt länge på vissa av rätterna och när dom väl kom så kom dom i en konstig ordning (hummer för sig och sen sparris on its own 15 min senare). Managern bad om ursäkt och mutade oss med fler drinkar istället, vilket inte var helt fel, men det var ju trots allt maten vi var där för. Men förhoppningsvis var det bara en one time thing och nästa gång jag kommer dit så är servicen förhoppningsvis bättre!

// Last night I had dinner with a friend from Sweden at Coya. I have mentioned previously in my blog that Coya is one of my favourite restaurants in London as the food is amazing, and the food was amazing last night too. Unfortunately we were not too impressed with the service as we had to wait for some of the dishes for a very long time and when they came it was in a weird order (lobster by itself and then asparagus 15 min later on its own). The manager apologized and gave us free drinks, which was not bad, but in the end of the day it was the food we came for. But hopefully it was just a one time thing and next time I come the service will hopefully be better! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *