Breakfast for the breakfastless

frukost5

För mig som inte äter frukost är den en big deal att ställa sig och göra värsta frukosten. Idag fick det bli avokadomackor med brieost och vindruvor och en skål med yoghurt och bär på sidan. Det blev faktiskt väldigt gott, men jag var mätt hela dagen eftersom jag tror att min mage inte är van vid att äta så mycket på morgonen.

Nu är jag påväg ut och ska träffa Natasha och äta middag och dricka drinks i Soho. Ska bli supermysigt!

// Since I don't eat breakfast it's a big deal for me to get up and make a big breakfast in the morning. Today I made avocado sandwiches with brie cheese, grapes and yoghurt with berries on the side. It was actually really good, but I was full the whole day since my stomach is probably not used to eating so much in the morning.
Now I am on my way out to meet Natasha for dinner and drinks in Soho. It's going to be lovely! //

One comment on “Breakfast for the breakfastless

  • That sounds delicious! They say it’s best to eat breakfast like a king, lunch like a prince, and dinner like a pauper, haha.
    For me it’d be a big deal to not have a big breakfast, haha
    It’s a hard habit to break though, culturally the dinner time is traditionally when folks share their largest main meal, and yet one doesn’t really need the calories in the evening, but more energy and calories during the day, so a big breakfast has benefits!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *