Richmond Thames Riverfront & Marble Hill Park

river1 river2 river3 river4  river12river11river9Coat from Zara. Blouse from Zara. Skirt from H&M. Bag from Louis Vuitton. Boots from Stewart Weitzman. Sunglasses from Ray Ban. 

Igår var det så fint väder så jag bestämde mig att gå en liten promenad nere vid floden. Jag bor ju i St Margarets som ligger precis vid Richmond Bridge, så när jag skulle gå hem så tog jag en genväg igenom Marble Hill Park. I parken hittade jag ett litet grotto från 1700-talet som byggdes av Marble Hill’s ägare Henrietta Howard. Tycker det är så intressant och roligt när man upptäcker nya platser och hide outs runtomkring där man bor som man inte visste fanns där. Kommer definitivt gå dit igen, det var väldigt mysigt.

// Yesterday the weather was beautiful so I decided to go for a little walk down by the river. I live in St Margarets which is located by Richmond Bridge, so when I was walking home I took a short cut through Marble Hill Park. In the park I found a little grotto which was built in the 18th century by Marble Hill's owner Henrietta Howard. I think it really interesting and fun when you find new places and hide outs around where you live which you did not know existed. I will definitely walk there again, because it was very beautiful and cozy. //

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/voyz2736/public_html/voyz.se/wp-content/plugins/advanced-custom-fields/includes/api/api-field-group.php on line 199

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.