Victoria’s Secret

vs3vs2vs14

Igår var det Boxing Day här så då passade jag på att gå till Victoria’s Secret för att köpa lite nya underkläder. Jag tycker att det är svårt att hitta bra bh:ar som ger stöd och som håller för ett bra pris. Vanliga butiker har inte heller min storlek så jag får antingen köpa online eller i dom lite dyrare affärerna, som tex Victoria’s Secret. Dock blir det ju ganska dyrt om man ska köpa fler än en bh när dom kostar £60 var, speciellt för mig som är student.

Men igår hade dom ett promotional offer eftersom det var Boxing Day. ”3 bras for the price of 2”. Så jag köpte en basic vit, en basic svart och en lite färggladare. Sen såg jag även ett silkesnattlinne i burgundy/purple som jag blev kär i så jag köpte den med haha.

Känns skönt att kunna slänga ut alla mina gamla bh:ar nu! 🙂

// It was Boxing Day yesterday so I decided to go to Victoria's Secret to buy some new underwear. I think it's really difficult to buy good bras which provide support and which lasts long, for a good price. Normal shops don't really have my size either so I usually have to buy online or in the more expensive stores, such as Victoria's Secret. However, that becomes quite expensive if you're going to buy more than one bra when they are £60 each, especially if you're a student.
But yesterday they had a promotional offer since it was Boxing Day. "3 bras for the price of 2". So I bought a basic white, a basic black and one which was a bit more colorful. Then I also saw this beautiful silky nightgown thing in burgundy/purple which I fell in love with so I bought that too.
Feels amazing to be able to throw all my old bras out now! :) //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *