Nails ‘n’ Chill

sunday1 sunday2

Nude nails and no make up – perfect combo!

Så var det söndag igen. Jag har varit så otroligt trött det senaste men har inte kunnat sova ut ordentligt pga av skola och jobb. Skolan tog slut i veckan så tillät mig själv att ta några dagar att helt enkelt sova och bara ta det lugnt. Tror verkligen att jag behövde det, har inte sovit ordentligt på flera veckor. Men imorgon är det en ny vecka och då tar jag nya tag och ska ta mig in till uni för att jobba på skolarbeten. Dock känns det bra för jag känner att jag har fått mer motivation av att ha fått ta det lugnt i några dagar nu.

Idag låg jag i sängen och kollade på tv mestadels av dagen, men han även med att fixa mina naglar. Jag gör alltid akryl naglar på ett ställe i Richmond som heter Richmond Spa. Kostar £25 (ca 320kr) för ett nytt set och blir alltid jättenöjd! När jag var där idag fick jag även en ”julklapp” i form av en handkräm för att jag är en sådan ”loyal customer” haha 🙂

Hoppas ni haft en trevlig söndag!

// And so it was Sunday again. I have been really tired for a while night and have not been able to sleep properly due to uni and work. Uni finished last week so I allowed myself to take a couple of days to simply catch up on sleep and just chill. I think I really needed it, because I haven't had a good night's sleep in weeks. But it's a new week tomorrow and I am planning on going in to uni to do some work. But it feels good because I feel like I have more motivation now since I have had a few days off.
Today I spent most of the day in bed, but also had time to do my nails. I always do acrylic nails at this place in Richmond called Richmond Spa. They charge £25 for a full set and I am always super pleased! When I went today I also received a Christmas gift in the form of a hand cream because I'm such a "loyal customer" haha :)
Hope you have had a good Sunday! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *