Throwback to Hawaii

hawaii

Min resa till Hawaii är fortfarande en av de bästa resorna i mitt liv. Hade så otroligt kul och fick lära känna riktigt fina människor. Brukar kolla tillbaka på dessa bilderna när vardagen känns grå och trist. Jag kommer verkligen ihåg Hawaii som ett laid back paradis, så blir fylld med energi och lycka när jag ser dessa!

Om ni vill se mer av min tid i Hawaii kan ni ta en titt på här. Filmade ju med Mac Miller för MTV, så hela vår resa blev till en episod av hans show ”Mac Miller and the Most Dope Family”.

// My trip to Hawaii is still one of the best trips in my entire life. I had so much fun and got to know so many lovely people. I sometimes look back on these pics when my day is gray and boring. I really do remember Hawaii as a laid back paradise, so I feel like I get filled with energy and happiness when I look at these!
If you want to see more of my time in Hawaii you can have a look here. When I was in Hawaii I was filming with Mac Miller for MTV, so our trip ended up becoming a full episode of his show "Mac Miller and the Most Dope Family". //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *