No pain no gain

plugg

Har suttit tre dagar i streck och hållt på med min Law and Religion presentation. Håller nästan på att spy på den nu, men nu är det bara några få timmar kvar tills vi ska presentera (imorgon kl 2) så fortsätter försöka hålla mig motiverad och göra det som krävs för att få ett bra betyg!

Nu ska jag skriva mina queue cards, dricka lite te och sen gå och lägga mig. Är så otroligt trött!

// For three days straight I have been working on my Law and Religion presentation. I am almost about to go off on one about it, but now it is only a few hours until we present (tomorrow at 2) so I am trying to stay motivated and do what is required to get a good grade.
Now I am going to write my queue cards, drinks some tea and then go to bed. I am exhausted! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *