The Shard

the shard kopia1 theshard1 theshard2 theshardcollagePhoto credit: Paul Winch-Furnessshard3

The Shard är ett ställe som jag länge velat gå till men inte fått chansen än. Skyskrapan i sig är otroligt vacker och ger en 360 graders vinkel av London. Jag har hört mycket bra om den kinesiska restaurangen Hutong som finns i The Shard, och även restaurangen Aqua och Oblix har fått hyfsat bra reviews. Dock tror jag att man kommer till The Shard för upplevelsen och utsikten mer än för maten. Det som jag tycker är coolast med The Shard är dock hotellet, The Shangri-La Hotel, där varje rum har en fantastisk utsikt över Storbritanniens huvudstad. Jag hoppas på att inom en snar framtid få äta på Hutong – och om inte, så får jag boka drink-dejt med Natasha på Oblix eller Aqua.

// The Shard is a place I have wanted to visit for a while, but haven't had the chance to yet. The skyscraper in itself is incredibly beautiful and gives a 360 view of London. I have heard a lot of good things about Hutong, the Chinese restaurant in The Shard, and Aqua and Oblix have not gotten too bad reviews either. Nevertheless, I think people go to The Shard for the experience rather than the food. The thing I find coolest about The Shard is the hotel, The Shangri-La Hotel, where every room has an incredible view over the UK's capital. I hope that I, sooner rather than later, get to eat at Hutong - and if not, I'll have to book a drink date with Natasha at Oblix or Aqua. //

One comment on “The Shard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *